Megmutatjuk, melyik gyümölcs hizlal, és melyik nem

Szezonjuk van, válassz jól!

A nyár a gyümölcsökről szól, de jó, ha tudod, melyiket válaszd.

A gyümölcsök tele vannak hasznos rostokkal és vitaminokkal, amire szüksége van a szervezetednek. Azonban ha fogyni szeretnél, akkor nem árt tudni, hogy melyik gyümölcsöt érdemes előnyben részesítened a napi étrended összeállításánál. Emellett azonban a magasabb cukortartalmú gyümölcsöket sem kell kihúznod a bevásárlólistádról, de ezeket fogyaszd kevesebb alkalommal egy héten, és inkább a délelőtti órákra időzítsd őket.

Az egészséges táplálkozás keretein belül naponta legalább 2 adag gyümölcsöt ajánlott elfogyasztani, dekagrammban kifejezve ez 25-30 dkg gyümölcsöt jelent naponta. Egy adag gyümölcsnek számít például egy közepes alma vagy narancs, egy kis pohár bogyós gyümölcs vagy 2,5 deciliter 100%-os gyümölcslé. A gyümölcsök választásánál alapvető szabály, hogy ne a túlérett változatokat részesítsük előnyben, hiszen ezek cukortartalma is magasabb, illetve a felszívódásuk is gyorsabb. És ügyeljünk arra is, hogy mindig idényszerű és hazai gyümölcsöket válasszunk.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

A helyes diétánál a minőség a lényeg!

Az, hogy érdekel a gyümölcsök cukortartalma, azt jelzi, hogy nagyobb tudatosságot szeretnél bevezetni az étkezési szokásaidba. Ez egy remek kezdet ahhoz, hogy lépésről lépésre egyre többet tudj meg az egészséges táplálkozásról, ami a hosszú távú fogyás alapja.

Ha odafigyelsz arra, hogy naponta legalább öt alkalommal egyél, de ilyenkor csupán kisebb adagokat, és a szénhidráttartalmú ételek közül elsősorban a teljes kiőrlésű gabonákat, liszteket, tönköly lisztet, barna rizst, száraz hüvelyeseket - mint amilyen a csicseriborsó, a bab, a lencse - részesítsd előnyben, és este már csak könnyű salátákat és zsírszegény húsokat fogyasztasz, akkor rengeteget teszel az alakodért és az egészségedért.

Azt azonban mindig tartsd szem előtt, hogy a rövid, éheztetéssel járó villámfogyókúrák sohasem tarthatóak hosszú távon, és kivétel nélkül mindig visszakúsznak a leadott kilók, ezért céloddá inkább a lassabb, de stabilabb súlyvesztést jelöld ki. Ez heti 0,5-1 kilót jelent ideális esetben.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

A mozgás fontossága

Ha örökre szeretnél megszabadulni a rád rakódott feleslegtől, akkor a mozgást mindenképpen tedd életed részévé. Kezdésnek a séta is kiváló mozgásforma, a lényeg, hogy rendszeressé tudd tenni - ez eleinte heti 150 percet jelent -, és hozzászokjon a szervezeted és a tudatod ahhoz, hogy mindennap nekiindulsz. Egy idő után már saját magad is érezni fogod annak igényét, hogy növeld a mozgás mennyiségét, intenzitását. Ekkor válassz olyan sportot, ami érdekel, ami igazán vonz.

Fontos, hogy szeress edzésre járni, hogy éveken át szívesen végezd. Ha még nem tudod, pontosan melyik is a te sportod, akkor próbálj ki több félét: jógát, futást, úszást, túrázást, biciklizést, aquafitneszt, teniszt, vagy ami elérhető a lakóhelyed, munkahelyed közelében.

Ezt a 7 dolgot kerüld, ha nem akarsz még többet hasra hízni

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük