Pár hét alatt leolvadtak róla a kilók, pedig 42 évesen vágott bele a diétába

40 felett nem könnyű a fogyás, de nem is lehetetlen.

Péli Csillát nagyon zavarta a fájdalom és a fáradékonyság, ezért úgy döntött, hogy az XL-S Medical segítségével életmódváltásba kezd. A mindennapos séták, az önmegtartóztatás és a tabletták segítségével Csilla 7 kilótól szabadult meg a kúra alatt.

A kitartás és önuralom meghozta gyümölcsét. A 42 éves életmódváltó, aki egy gyermek édesanyja, napról napra több energiát érzett magában, a fáradékonyság elmúlt. Környezete maximálisan támogatja Csillát, aki ígéretet tett, hogy a diétát és a mozgást is folytatni fogja, hiszen, ahogy ő fogalmaz: "csak elkezdeni nehéz, ha benne vagyok, már könnyebb, és ha van eredmény, az nagy motiváció".

- Minek a hatására kezdted el a fogyókúrát?

- Saját elhatározás volt. Szerettem volna jó pár kilótól megszabadulni, mert éreztem, hogy az egészségemnek szüksége van erre. Gyakran fájtak a lábaim, állandó fáradékonysággal küzdöttem, és ezen mindenképpen szerettem volna változtatni. És az sem elhanyagolható, hogy ha könnyebb vagyok pár kilóval, akkor csinosabban tudok öltözködni is. 

- Mivel egészítetted ki az XL-S Medical szedését? Volt-e valamilyen rutin a kúrában, ami segített?

- A mozgást az életem mindennapos részévé tettem. Igyekszem egy napot sem kihagyni, ami persze nem mindig sikerül, de ilyenkor sem keseredtem el, és legalább egy fél órás sétát ilyenkor is beiktattam, ha tudtam.

Emellett figyeltem a vízivásra. Naponta két liter vizet iszom azóta, aminek a hidratáló hatását a bioritmusomban, az anyagcserémben, a fáradékonyság csökkenésében, sőt, még a bőröm állapotán is érzek. Továbbá az étkezések rendszerességére is elkezdtem odafigyelni, több alkalommal kevesebbet, de jobb minőségű ételeket eszem.

Azért hadd tegyem hozzá, hogy az önmegtartóztatás az elején nehezemre esett, ha megláttam egy-egy finom falatot, vagy megcsapott az illata, bizony nehéz volt ellenállni. De amikor a kúra eredményét elkezdtem magamon érezni, már sokkal könnyebbé vált az egészséges választást meghozni.

- Hogy érezted magad most?  Mi a legfőbb változás az életedben?

-  Már nem vagyok annyira fáradékony, mint amilyen voltam a kúra kezdete előtt. Ez nagyon jó érzés, sokkal több mindent tudok elintézni egy nap alatt, és sokkal több energiával. A mozgás nagyon jót tesz a szervezetemnek, ezt határozottan érzem, és folytatni fogom továbbra is. Ma már nem tudom elképzelni a napjaimat testmozgás nélkül. Ez egy hatalmas változás a számomra, hiszen én korábban egyáltalán nem mozogtam vagy sportoltam.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

- Milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedtől? 

- Nagyon kedvesen biztattak, hogy ne adjam fel, legyek kitartó, és meglesz az eredménye. A közvetlen környezetem hamar észrevette, hogy kevesebbet beszélek a fáradtságról, ezzel szemben sokkal nyugodtam és energikusabb vagyok. Ennek természetesen ők is örültek.

- Mi a legfőbb tanulság számodra a 12 hetes kúrából?

- Az, hogy csak elkezdeni nehéz, ha benne vagyok, onnantól kezdve már könnyebb. És amikor elkezdem érezni a munkám eredményét, az már hatalmas erőt és motivációt ad a folytatáshoz. 

Ezt is szeretjük