7 anyagcsere-pörgető étel, ami lerobbantja rólad a felesleget

Ezeket az ételeket fogyaszd, és nem lesz gondod a felesleggel. Finomak, laktatóak, egészségesek.

A magas rosttartalmú ételek, különösen, ha emésztést segítő fűszerekkel készülnek, magasabb fordulatszámra kapcsolják az anyagcserédet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tudnának belőlük felszívódni a tápanyagok, hanem azt, hogy nem fognak túl sokáig bent rekedni a bélrendszerben, ahol semmi keresnivalójuk, miután a szervezeted felvette belőlük mindazt, amire szüksége van. Ha ugyanis a kelleténél tovább időznek, akkor a bomlási folyamat a belekben indul el, gázokat termelve, ami puffadást fog okozni. A puffadás pedig dudorodó pocakot jelent, amit ráadásul éppen elkerülni szeretnél.

Az ételek megválasztása mellett a kellő mennyiségű vízfogyasztásra és mozgásra is figyelj oda, hogy hamar elérhesd az áhított alakot.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

Ne csak a felesleg leadására, hanem a tónusos izmok kialakítására is figyelj, hogy valóban szép, egészséges külsőt alakíthass ki magadra. Alább mutatunk is hozzá néhány tippet.

Úszógumi helyett feszes hasfal és karcsú derék: ezt az egy dolgot kell tenned hozzá

Ha elhatározod, hogy követed a tanácsot, karcsúbb leszel.

Elolvasom
Ezt is szeretjük