Ez a 2 gyermekes anyuka csak erre a pár dologra figyelt, mégis sokat fogyott

Ismerd meg a módszerét te is!

Te is utána fogod tudni csinálni.

Hodik Adrienn 32 éves közgazdász, két kisgyerek anyukája elmesélte nekünk, mit tapasztalt a 12 hetes fogyókúra során, amelyben az XL-S Medical segítette. A kúráról és elért eredményeiről, azaz arról a mínusz 6 kilóról mesél most neked is.

- Próbáltál már korábban lefogyni valamilyen módszerrel lefogyni? 

- Többször próbáltam, volt eredményes is, és nem is - általában az volt eredményes, amikor mozgással kombináltam a fogyókúrát. Most a két kis angyal mellett nem volt időm rendszeres testmozgásra sajnos, de így is eredményes volt ez a kúra, hiszen hat kilót leadtam. Most az a tervem, hogy folytatom, de mellette elkezdek futni is. Remélhetőleg a kislányok is elfogadják majd, hogy az anyukájuk időnként elmegy egy órára futni, és addig apa játszik majd velük.

- Kinek vagy minek a hatására kezdted el a fogyókúrát?

- A mérleg hatására. Elszomorított a mutató, mert sohasem akart tartósan alacsonyabb számot mutatni. Makacsul visszatért oda, ahová nem akartam, hogy visszatérjen.

A legsikeresebb fogyásom az esküvő előtt volt amúgy, de aztán rögtön jött a nászút, utána egyből az első terhesség, és nem sokkal utána a második. Hát megnézhettem magam, zsinórban két terhességet azt hiszem, senki nem tud úgy lenyomni, hogy utána nem látszik semmi az alakján. De már rég szerettem volna visszanyerni az esküvői formámat.

- Mivel egészítetted ki az XL-S Medical szedését? Változtattál az életmódodon? 

- Visszafogtam az édességet, és több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam, nagyon odafigyeltem a sok folyadékra, és hogy reggel éhgyomorra megigyak egy pohár citromos vizet. Óriási nagy változtatásokra nem volt lehetőségem, hiszen két kicsi gyerek mellett az ember elsősorban anyuka, és az ő ritmusuk határozza meg az én napirendemet is.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

- Min változtattál mára az életmódodon a korábbihoz képest? 

- Igyekeztem reggelizni rendesen, odafigyelni arra, hogy ne csak a családnak, hanem magamnak is tányérra tegyem a reggelit. Emellett pedig naponta nem kétszer eszem már rohanás közben, hanem naponta ötször, a lehetőségekhez mérten nyugodtan, asztalnál ülve. És több zöldséget, gyümölcsöt eszem azóta, de ami számomra nagyon fontos volt: sokkal több vizet iszom.

Az elején konkrétan striguláztam, hogy hány pohár vizet iszom egy nap, hogy biztosan meglegyen a napi két liter. Ez furcsának tűnhet sokaknak, de aki tudja, mit jelent feleségnek és dolgozó anyukának lenni egyszerre, az megérti, hogy egy ilyen egyszerű dolgot is, mint a vízivás, rendszerbe kell helyezni.

- Mi segítette betartani a diétát? 

- A mérleg, a pozitív haladás. Korábbi próbálkozásaim során akkor adtam fel mindig a fogyókúrát, amikor nem moccant a súlyom, vagy amikor hol lement egy-két kiló, hol visszajött, és úgy éreztem, ennek így semmi értelme és eredménye. Most azonban minden pénteken, amikor ráálltam a mérlegre, mindig fél kilóval kevesebbet mutatott. Szép lassan, de stabilan lement rólam eddig hat kiló. Ez már egy konkrét sikerélmény, ami tovább tud ösztönözni.

- Mennyire találtad egyszerűnek a kúrát, mennyire volt könnyű betartani?

- Nem volt bonyolult a kúra, csak arra kellett figyelnem, hogy betartsak egy-két egyszerű szabályt, és hogy bevegyek háromszor két szem tablettát, amit amúgy az elején szintén írnom kellett, hogy tudjam, bevettem-e már, vagy sem. 

- Hogy érzed magad most? Mi a legfőbb változás az életedben?

- Rám jön a szülés előtti gatyám! Még nem kényelmes, de be tudom gombolni. Nekem mindig is a gardróbom volt a legpontosabb visszajelzés, és most már innen is pozitív kép tükröződik vissza, hiszen elkezdtem újra beleférni a kedvenc ruháimba. De természetesen az is nagyon jólesik, amikor észreveszi a férjem és a környezetem a változást. Imádom az elismerő pillantásaikat.

- Mi a legfőbb tanulság számodra a 12 hetes kúra elvégzése után?

- Még van hátra négy hét, de annyi biztosan látszik már, hogy lehet fejlődni. Csak pár alapszabályt kell kikötni, és máris nagy eredményeket lehet elérni. Szerintem az a nagy hiba, ha mindent fenekestül akar megfordítani az ember, azt úgysem lehet hosszú távon betartani.

Én is csak pár dolgot véstem kőbe, legalább így nem volt nonstop lelkiismeret-furdalásom, hogy mennyi mindent nem tartok be. Viszont azt a pár dolgot tényleg betartottam, és szépen lassan el is kezdett csökkenni a súlyom.

Ezt is szeretjük