Ez a 8 őszi zöldség támogatja a legjobban a fogyást - Az immunrendszered is felkészítik a hideg hónapokra

Fogyaszd őket rendszeresen a megfelelő hatásért!

Fogyást támogató őszi zöldségek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan nem tekintik az őszt potenciális fogyókúra-időszaknak, hisz ha sikerült a nyári forma, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, ha pedig sikertelen volt,  nem bánod annyira, hogy a pufi dzseki alá kevesen látnak be. Ám arra ritkán gondolnak, mennyi diétabarát idényzöldséggel érhető el a siker ősszel. Az őszi zöldségek amellett, hogy erősítik az immunrendszert, magas a rosttartalmuk, és kevés kalóriát tartalmaznak, így könnyen beilleszthetők a fogyókúrás étrendbe.

Ez a nyolc őszi zöldség támogatja a legjobban a fogyást

Ebben a cikkben nyolc olyan őszi zöldséget mutatunk be, amelyek tele vannak vitaminnal és ásványanyaggal, és magas rosttartalmuk miatt eltelítenek. Ugyanakkor energiatartalmuk is alacsony, ezért szinte bármilyen diétába beilleszthetők. Külön plusz, hogy felhasználásuk is sokrétű: főzheted, sütheted vagy párolhatod őket, mindenhogy megállják a helyüket a konyhában. Ha szeretnél még több diétás őszi zöldséget beiktatni az étkezésedbe, ide kattintva találhatsz néhány tuti tippet. 

Olvass tovább! Így ehetsz egyszerűen még több zöldséget

Az egészséges életmód egyik legfontosabb pillére a változatos, kiegyensúlyozott, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étkezés. Az általánosan elfogadott nemzetközi ajánlások szerint e kétfajta táplálékból legalább napi öt adagot kéne elfogyasztani, méghozzá úgy, hogy a mérleg a zöldségek javára billenjen el.

 

Így ehetsz egyszerűen még több zöldséget: imádni fogod ezeket az ötleteket

Nézegess képeket!

Elolvasom

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük