„Mint egy igazi szerelmespár” - Krausz Gábor és Mikes Anna összebújós fotója tarol az Instán

Krausz Gábor és Mikes Anna összebújós fotójára záporoznak a lájkok az Instagramon.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krausz Gábor és Mikes Anna tegnap este kiposztolt, összebújós fotóját imádják az Instagramon. 

A sztárséf és profi táncpartnere a Dancing with the Stars döntőjébe is bejutott, a rajongók pedig nagyon szeretnék, ha a páros a show-műsort követően is együtt maradna, szerintük nagyon összeillenek.

Krausz Gábor és Mikes Anna

„Na ez a kép brutál jó rólatok. Mint egy igazi szerelmespár. Passzoltok egymáshoz ám nagyon is” - olvasható az egyik hozzászólásban, amivel a többi kommentelő is egyetért. 

„Nem lehetne...esetleg...netán...hogy így maradjatok?”

„Egymást remélem megnyertétek már!”

„Szerelem van a levegőbennnnnnnn”

Augusztusban, nem sokkal a Dancing with the Stars szereplőinek kihirdetése előtt derült ki, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi útjai különváltak. Az előbbi nem titkolja, nagyon rossz lelkiállapotban volt a nyáron, és Mikes Annának köszönheti, hogy az akkori és a jelenlegi állapota között hatalmas a különbség. Úgy véli, valószínűleg a műsor készítői is tudták, hogy Mikes Annára van szüksége. A rajongók drukkolnak, hogy a magánéletben is egy párt alkossanak. 

- Már a műsor sajtótájékoztatóján is összeboronáltak bennünket. Ez nem zavar minket. Amikor elvállaltuk a szereplést, pontosan tudtuk, hogy ez ezzel jár - mondta most a sztárséf a Hot! magazinnak.    

- Egy lelki síkon vagyunk Gáborral, a személyiségünk nagyon passzol egymáshoz. Mindketten őszinte emberek vagyunk, mindketten sok mindenen keresztülmentünk már, ezért aztán értjük egymást semmit sem kell órákig magyaráznunk a másiknak - tette hozzá Mikes Anna. 

Csók Krausz Gábor és Mikes Anna között

A szépség és a szörnyeteg betétdalálra táncoltak, majd a végső póznál nagyon úgy tűnt, mintha a páros egy csókot váltott volna. 

Csók volt Krausz Gábor és táncpartnere között? Még a műsorvezető sem hagyta szó nélkül

A Dancing with the Stars mostani adása sem volt izgalmas pillanatoktól mentes.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük