Kótai Mihály elárulta, miért adta fel a Farm VIP-t

2023. nov 30. 9:23
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kótai Mihály születésük óta nem volt ilyen távol a gyermekeitől /Fotó: TV2

Kótai Mihály a születésük óta nem volt ilyen sokáig távol a gyermekeitől /Fotó: TV2

Kótai Misinek a Farm VIP-ben egyetlen – de számára rendkívül fontos – dologgal kellett megküzdenie, a családja hiányával. A sportoló végül úgy döntött, feladja a játékot.

A Farm VIP nézői egy ideje észrevehették, hogy Kótai Mihály nem igazán érzi jól magát a farmon, ám arra azért senki nem számított, hogy feladja a játékot. Az általában vidám, viccelődő ökölvívó pozitív élményként tekint arra a nyolc napra, amit a műsorban töltött, hiszen ott új barátokat is szerzett, ráadásul önmagát is jobban megismerte a kihívások által.

Dráma a Farm VIP-ben, a TV2 sztárja váratlanul feladta a játékot: Polgár Tünde és Balogh Edina zokogásban törtek ki – videó

Dráma a Farm VIP-ben, a TV2 sztárja váratlanul feladta a játékot: Polgár Tünde és Balogh Edina zokogásban törtek ki – videó

A világbajnok a döntéséről a Borsnak mesélt.

Bohém ember vagyok, sok hülyeséget tudok összehordani. De! Nem vagyok csapatjátékos

– jelentette ki Kótai.

Láttam, pontosan tudtam, hogy a többiek – velem ellentétben – milyen komolyan vették ezt a játékot. Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba.

Misi először a sárga csapathoz tartozott, de egy tagcsere miatt nagyon korán átkerült a pirosakhoz. Azt mondta, ez a váratlan fordulat nem befolyásolta a későbbi döntését, hiszen ő nagyon jól érezte magát, jó társaság vette őt körbe és tetszettek neki a játékok is, de sok kisebb probléma gyűlt össze, amelyek miatt úgy érezte, el kell jönnie. Hozzátette: nem volt könnyű ezt a döntést meghozni, mert szívesen maradt volna még, de nem tehetett mást. A felesége és a gyermekei nagyon várták őt haza.

A családom hiányával nem tudtam megküzdeni. A lányaim éppen akkor születtek, amikor felhagytam az aktív sporttal. Míg ők nem voltak, gyakran 2-2,5 fél hónapot is eltöltöttem egy-egy edzőtáborban. Krisztával akkor lettünk igazán egy család, amikor abbahagytam a bunyót, majd elhatároztuk, hogy lesznek közös gyerekeink. Életem legjobb döntése volt ez – mesélte Misi a Borsnak, aki azt is hozzáfűzte, hogy az apaság számára a legnagyobb kaland és a legcsodálatosabb dolog a világon.

Az édesapának minden nap az a vágya, hogy este megpuszilhassa és megölelhesse a két kislányát, Rozit és Lizát, akiktől távol a születésük óta nem töltött ennyi időt. Misi mégsem élte meg kudarcként, hogy feladta versenyt.

Én pozitívan éltem meg, és kellemesen csalódtam magamban, mert nem hittem, hogy nyolc napon át kibírom – mondta.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

farm vip

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Kótai Mihály farm vip Család kaland Feladta