Bemutatkoztak az Eaton legújabb épületbiztonsági termékei

forrás: Prím Online, 2024. március 19. 18:02

Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat a frankfurti Light + Building 2024 szakkiállításon mutatta be új vészvilágítási termékportfólióját és digitális ökoszisztémáját, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza a biztonság, a fenntarthatóság és a könnyű karbantartás érdekében. A most debütált termékcsaládok mellett 2024-ben új, elegáns és áramvonalas kialakítású kijáratjelzőkkel és biztonsági lámpatestekkel is piacra lép a cég.

A vészvilágítás kulcsfontosságú szerepet játszik az épületek biztonságában, különösen evakuálási helyzetekben. Az Eaton legújabb digitális és fenntartható vészvilágítási innovációi amellett, hogy gondoskodnak az épületek tulajdonosai nyugalmáról – ami a biztonságos és megbízható berendezésekből következik –, segítenek csökkenteni az üzemeltetési és karbantartási költségeket. Így ideális megoldásnak bizonyulnak a meglévő rendszerek korszerűsítésére vagy új rendszerek telepítésére.

 

 

Az Eaton legjobban várt megoldása a BSMS, egy olyan digitális ökoszisztéma, amely több vészvilágítási rendszer és helyszín egyszerű, valós idejű felügyeletét, egyszerű üzembe helyezését és adatvezérelt időszakos karbantartását kínálja, mindezt vezető kiberbiztonsági technológiával támogatva. A rendszer felhőben tárolja az uniós szabványoknak való megfelelés vizsgálati dokumentumait, ami létfontosságú az épületbiztosítók számára. A távdiagnosztikai képességek időt és pénzt takarítanak meg és amellett, hogy csökkentik vagy akár teljesen feleslegessé teszik a kiszállást a helyszínre, még a környezetet is védik. Mindez a gyors beavatkozást lehetővé tevő valós idejű riasztásoknak köszönhető. Abban az esetben pedig, ha egy technikusnak javítási vagy karbantartási munkálatokat kell végeznie, a rendszer által már rendelkezésre bocsátott információk optimalizálják a helyszíni munkát és az alkatrészkezelést.

 

 

A DualSmart a teljesítmény és a hatékonyság új színvonalát hozza el. A hálózatba kapcsolt moduláris és skálázható, kis fogyasztású rendszerek következő generációját képviseli, amely a tervezési, telepítési és kábelezési munka csökkentésével segíti a telepítőket.

 

A SignEdge a stílusos vészvilágítási lámpatestek prémiumkategóriájú termékcsaládja, amely széles választékot biztosít az építészek és épülettervezők számára annak érdekében, hogy integrálni tudják a vészvilágítást az építészeti és belsőépítészeti tervekbe. Mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a biztonság terén.

 

 

Az Eaton innovatív megoldásként a felújított termékeket is felvette a portfóliójába. Ezek a termékek az új modellekhez hasonló gyártási minőségűek lesznek, mindez annak köszönhető, hogy az Eaton továbbfejlesztette az újrafeldolgozási eljárásokat. Az először csak Franciaországban forgalmazott árucikkek révén a vásárlók csökkenteni tudják berendezéseik környezetterhelését.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36